Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Τζανδάρης, επέστρεψε ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κέρκυρα και στοίχημα πως τα προβλήματα δε λείπουν.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να αντιμετωπίσει ορισμένες σημαντικές απουσίες, αφού στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς δεν θα είναι οι Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Ρέις και Κουλιμπαλί. Επιπλέον, αμφίβολος είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Τζανδάρης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας όλο αυτό το διάστημα, αλλά μπορεί να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Κέρκυρα, στον οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του “Τριφυλλιού”. Ο Έλληνας αμυντικός μέσος αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα και θα πάρει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο Χίλιεμαρκ, όσο και ο Μουνιέ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά, το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Γιακούμπα Σιλά, πολύ δύσκολα θα μπει στην αποστολή αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Αφήστε μια απάντηση