Παναθηναϊκός: Δικοί του οι Καμπετσής και Βέργος

Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι επίσημα οι Αργύρης Καμπετσής και Νίκος Βέργος. Αρχικά αμφότεροι πέρασαν με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και παρουσιάστηκαν. Με ανακοίνωσή του, το “Τριφύλλι” γνωστοποίησε ότι και οι δύο θα ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Καμπετσής εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από το γεγονός ότι θα επιστρέψει στη χώρα του. Ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν τόσο τον Νίκο Νταμπίζα όσο και τον Γιώργο Δώνη. Υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και μέσα από τις προπονήσεις θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο 19χρονος επιθετικός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την οποία πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του, και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με τον αριθμό “99” στη πλάτη του.

Από την άλλη, ο Νίκος Βέργος χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως νέα πρόκληση για την ποδοσφαιρική του καριέρα και έδειξε ανυπόμονος να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Ο Βέργος είναι 22 ετών, κατάγεται από το Κιλκίς και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Το 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Έλτσε. Ένα χρόνο μετά αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της ουγγρικής Βάσας. Έπειτα επέστρεψε στον Ολυμπιακό από τον οποίο πριν μερικό διάστημα έμεινε ελεύθερος.

Ο Έλληνας επιθετικός επέλεξε να παίζει με τον αριθμό “20”.

Αφήστε μια απάντηση