Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει του Κάτσε

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, είχε στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Έργκους Κάτσε. Το “Τριφύλλι” επιθυμούσε τον δανεισμό του από την ΠΑΟΚ και η απόκτησή του έδειχνε να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και το ενδεχόμενο να έχει αίσιο τέλος ο δανεισμός του στοιχηματίζουμε πως φαντάζει ως ένα αρκετά δύσκολο σενάριο. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να ζήτησε από τους “Πράσινους” να καλύψουν το μεγαλύτερο μερίδιο του συμβολαίου του, το οποίο αγγίζει τις 400.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, αυτοί δεν είναι σε θέση να το καταβάλλουν καθώς η διοίκηση αυτή τη στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Ο Αλβανός μέσος θα αποχωρήσει και πάλι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού δεν υπολογίζεται, και αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός αυτή τη φορά σε ομάδα του εξωτερικού.

Όλα πάντως μπορούν να αλλάξουν όταν το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ περάσει στα χέρια του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Δεδομένου της ποινής περί απαγόρευσης μεταγραφών,  ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ενόψει της νέας χρονιάς εστιάζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού έχουν απομείνει μόνο τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση. Αυτοί είναι οι Στάικος, Τσανδάρης, Δώνης και Κουρμπέλη. Ο τελευταίος όπως και την περασμένη χρονιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός, εφόσον βέβαια παραμείνει στην ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση