Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Μουνιέ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο κύριος Τζοβάρας από το σύνδεσμο Φθιώτιδας. Ο ίδιος θα έχει βοηθούς τον Μπουξμπάουμ από το σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και τον Κωνσταντόπουλο από το σύνδεσμο Κορινθίας. Τέταρτος θα είναι ο Τσαμούρης από τον Πειραιά.

Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα καθώς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Την τελευταία αγωνιστική οι “Πράσινοι” επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας με σκορ 1-3. Τα τέρματα είχαν σημειώσει οι Γιόχανσον, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, και Χατζηγιοβάνης. Παρά τις τρεις τους νίκες βρίσκονται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς καθώς ως γνωστόν η ομάδα είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -3.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από τον Άρη με 2-0. Ο Λεβαδειακός μετράει και αυτός τρεις βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Για το ματς της Κυριακής, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άντονι Μουνιέ. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο 30χρονος Γάλλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τον έχει αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Μουνιέ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε αυτή την εβδομάδα και θα μείνει εκτός αποστολής.

Από την άλλη, ο Έλληνας προπονητής μπορεί να υπολογίζει στους Κάτσε, Κουλιμπαλί και Οικονόμου.

Μπορεί ο Έργκους Κάτσε μέσα στην εβδομάδα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ανέβασε ρυθμούς και έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο μέσος θα είναι κανονικά στη διάθεση του κυρίου Δώνη. Μάλιστα δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα όπως άλλωστε είχε συμβεί και στο ματς με τη Λάρισα.

Επίσης, οι Κουλιμπαλί και Οικονόμου αγωνίστηκαν σε όλο το φιλικό με την Κ19 της ομάδας και φαίνεται πως ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αμφότεροι αναμένεται να δώσουν το “παρών” στην αναμέτρηση που ακολουθεί.

Τέλος όπως όλα δείχνουν για πρώτη φορά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Φεντερίκο Μακέντα.

Εν τω μεταξύ μέσα στην εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τον Παναιτωλικό, τον Κισσαμικό και την Ιεράπετρα.

Στην πρώτη αγωνιστική το “Τριφύλλι” θα φιλοξενηθεί από τον Παναιτωλικό. Έπειτα θα υποδεχθεί την Ιεράπετρα και τέλος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κισσαμικό.

Αφήστε μια απάντηση