Παναθηναϊκός: Εκτός με Λαμία ο Κουρμπέλης

Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” την Λαμία. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο κύριος Καραντώνης από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Ο κύριος Καραντώνης θα έχει βοηθούς τον Δημόπουλο, από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, και τον Κοντίζα από τον σύνδεσμο του Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός μετά από 22 αγωνιστικές βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Το “Τριφύλλι” προέρχεται από, την πρώτη του εκτός έδρας, νίκη επί της Λάρισας με σκορ 0-1.

Από την άλλη, η Λαμία βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Η νεοφώτιστη ομάδα, την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-2.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, για το ματς με την Λαμία δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιάννη Μυστακίδη, Γκιγιέρμο Μολίνς, Λουτσιάνο και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη, ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση που έκανε στο τραυματισμένο γόνατό του. Η επιστροφή του Μυστακίδη στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις αρχές του μήνα.

Ακόμη, ο Δημήτρης Κουρμπέλης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, για να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί και αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων από Δευτέρα. Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει σιγά σιγά προπονήσεις και ο Λουτσιάνο.

Επιπλέον, το “παρών” στην αναμέτρηση με την Λαμία δεν θα δώσει, όπως άλλωστε αναμενόταν, ούτε ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός επιθετικός θα βρίσκεται στο Βέλγιο για τις επόμενες δέκα ημέρες, όπου θα εξετασθεί από ειδικό γιατρό. Τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό πόσο τελικά θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Μολίνς.

Από την άλλη, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο  Έργκους Κάτσε, στο παιχνίδι με την Λάρισα αντίκρισαν την τέταρτη φετινή τους κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν μία από τις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές. Ο κύριος Ουζουνίδης αποφάσισε οι δύο παίκτες να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι σε δύο αγωνιστικές.

Αφήστε μια απάντηση