Παναθηναϊκός: Εκτός με Λεβαδειακό ο Μολίνς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 13 Ιανουαρίου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε να είναι ο κύριος Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική, το “Τριφύλλι” νίκησε εντός έδρας τον Πλατανιά με 2-0, με δύο τέρματα του Βιγιαφάνιες. Ωστόσο, οι εκτός έδρας αναμετρήσεις στοίχημα πως αποτελούν την “αχίλλειο πτέρνα” της ομάδας, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει μετά από οκτώ αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, οι “Πράσινοι” μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς. Στην τελευταία αγωνιστική, ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα, εκτός έδρας, από τον ΠΑΟΚ με 5-0. Σε οχτώ αναμετρήσεις που έχει δώσει εντός έδρας, η ομάδα της Βοιωτίας, μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα.

Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψει ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μολίνς. Ο Σουηδός παίκτης, στην τελευταία αναμέτρηση της ομάδας του με την Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας, αποχώρησε τραυματίας καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του. Στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν ότι, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σουηδού για τις επόμενες είκοσι ημέρες. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα χρησιμοποιήσει τον Πίσπα στην κορυφή της επίθεσης. Πέραν της απουσίας του Μολίνς, ο Ουζουνίδης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και θα έχει όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Αφήστε μια απάντηση