Παναθηναϊκός: Εξετάζει Βαρέλα ο Ρόκα

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, όμως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, σχεδιάζει από τώρα τη νέα χρονιά. Όπως όλα δείχνουν, το συμβόλαιο του Εμάνουελ Ινσούα με τον Παναθηναϊκό δε θα ανανεωθεί και ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας στο τέλος της σεζόν θα μείνει ελεύθερος.

Οι “Πράσινοι” μπορεί να επιθυμούν διακαώς την παραμονή του στο σύλλογο, όμως ο 28χρονος αριστερός μπακ δε φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει τις ετήσιες οικονομικές απαιτήσεις του και οι διαπραγματεύσεις έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ινσούα θα περάσει την πόρτα της εξόδου και ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγει στην αγορά και να αναζητήσει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Ο κύριος Ρόκα έχει φτιάξει ήδη μία λίστα με μελλοντικούς αντικαταστάτες του και στην κορυφή φιγουράρει το όνομα του Φραντσίσκο Βαρέλα. Πρόκειται για έναν 26χρονο μπακ που κατάγεται από την Ισπανία και τη σεζόν που διανύουμε φοράει τη φανέλα της Μπελενένσες.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι που μας έρχεται και ο ίδιος θα μείνει ελεύθερος καθώς δε σκοπεύει να παραμείνει περαιτέρω στην ομάδα. Ο Βαρέλα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μπέτις και σε ηλικία 20 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

Ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε και συνέχισε την καριέρα του αρχικά στην Οβιέδο και στη συνέχεια στη Ράγιο Μαχανταχόντα προτού βρεθεί στη Μπελενένσες. Ο Βαρέλα έχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας και σύμφωνα με τον κύριο Ρόκα πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

Ο κύριος Ρόκα το ερχόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση, μέσω του διαδικτύου, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, προκειμένου να αποφασίσουν εάν τελικά κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Ο κύριος Δώνης από την πλευρά του θα τον περάσει και ο ίδιος από το μικροσκόπιο και εφόσον του κάνει κλικ τότε θα ανάψει το πράσινο φως στον τεχνικό διευθυντή για να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Βαρέλα φαντάζει το ακλόνητο φαβορί για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εμάνουελ Ινσούα.

Αφήστε μια απάντηση