Παναθηναϊκός: Εξετάζει νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Νταμπίζας

Από τη στιγμή που έχει επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, η ομάδα μπορεί να αποκτήσει μόνο παίκτες που η ηλικία τους είναι κάτω των 23 ετών.

Ο τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Νίκος Νταμπίζας, έχει μία λίστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε περίπτωση που αποκτηθούν θα μπορούν τη νέα χρονιά να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας. Ψηλά στην εν λόγω λίστα βρίσκονται οι Δημήτρης Χαντάκιας, Γιώργος Κυριακόπουλος και Τάσος Δουβίκας.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Χαντάκια, ο παίκτης εδώ και τρία χρόνια παίζει στον Παναιτωλικό. Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και είναι 23 ετών. Με την ομάδα του Αγρινίου έχει αγωνιστεί συνολικά 51 φορές και έχει σημειώσει ένα τέρμα. Την περασμένη χρονιά, ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε 14 φορές στο πρωτάθλημα της SuperLeague και πέντε φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός. Ακόμη μπορεί να παίξει και ως δεξιός μέσος. Εδώ και τέσσερα χρόνια ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης, τη φανέλα του οποίου έχει φορέσει συνολικά 26 φορές και έχει πετύχει τρία τέρματα. Την περασμένη σεζόν, ο Κυριακόπουλος αγωνίστηκε 18 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα και σημείωσε δύο γκολ και τρεις φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τέλος, ο Τάσος Δουβίκας είναι μόλις 18 ετών και αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και στοίχημα πως αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν αναδείξει τα φυτώρια του συλλόγου εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Δουβίκας αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός επιθετικός, ωστόσο μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Τη χρονιά που μας πέρασε, ο νεαρός επιθετικός αγωνίστηκε 20 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα και σημείωσε δύο τέρματα και τρεις φορές στο Κύπελλο Ελλάδας όπου πέτυχε ένα γκολ. Ακόμη, είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Ελλάδας.

Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε πως αποτελεί μεγάλη του τιμή που ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Τόνισε ακόμη ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς εκεί ανήκει και είναι η ομάδα που τον εμπιστεύτηκε. Ωστόσο, θεωρεί ότι μία ενδεχόμενη μετακίνησή του στο “Τριφύλλι” θα αποτελέσει το βήμα παραπάνω στη καριέρα του. Επιπλέον, θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός τη νέα χρονιά θα στηριχθεί σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο. Τέλος, αναφέρθηκε στον κύριο Δώνη λέγοντας ότι εξελίσσει τους ποδοσφαιριστές του και είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

Πάντως, εξελίξεις στις μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού αναμένεται να υπάρξουν όταν η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ολοκληρωθεί.

Αφήστε μια απάντηση