Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από δύο μήνες ο Μαυρομάτης

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις. Αυτές αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τα τέλη του μήνα. Τότε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν ανανεωμένοι ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Ωστόσο όπως είναι λογικό οι τελευταίες προπονήσεις του συλλόγου γίνονται σε πιο ήπιους και χαλαρούς ρυθμούς. Σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις του “Τριφυλλιού”, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης είδε μετά από αρκετό καιρό τον Φάνη Μαυρομάτη να επιστρέφει και μάλιστα να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Ο Φάνης Μαυρομάτης εδώ και δύο μήνες απείχε από την αγωνιστική δράση, καθώς ταλαιπωρούταν από οσφυαλγία. Για τον λόγο αυτό, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έχασε τις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας του. Το εν λόγω διάστημα, η κατάστασή του δεν είχε παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση και αρκετοί έκαναν λόγο ότι ο νεαρός στόπερ θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Όμως το τελευταίο διάστημα, η κατάστασή του βελτιώθηκε αισθητά. Ο Μαυρομάτης, ο οποίος εδώ και καιρό ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, έδειξε να είναι καλύτερα, ανέβασε στροφές και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Παρά το γεγονός ότι πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη του μήνα όταν και θα παρθεί η σχετική απόφαση από το ιατρικό επιτελείο και από τον κύριο Δώνη.

Πάντως το ευχάριστο είναι ότι ο Μαυρομάτης έπειτα από απουσία δύο μηνών έδωσε κανονικά το παρών.

Από εκεί και πέρα, απών από την προπόνηση ήταν ο Νίκος Βέργος, ο οποίος ενσωματώθηκε στην Εθνική Ενόπλων. Ακόμη απουσίαζαν οι Γιάννης Μπουζούκης, Βασίλης Ξενόπουλος και Όμρι Άλτμαν. Οι τρεις τους συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα. Επιπλέον ο κύριος Δώνης δεν είχε στην διάθεσή του τον Χρήστο Σέχου, ο οποίος πριν λίγο διάστημα υποβλήθηκε σε επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στην συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις πέντε εναντίον πέντε και έπειτα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό.

Αφήστε μια απάντηση