Παναθηναϊκός: Επανέρχεται η Σαμπντόρια για Κουρμπέλη

Η ιταλική Σαμπντόρια συνεχίζει να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Παναθηναϊκό. Ο ιταλικός σύλλογος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον αρχηγό του “Τριφυλλιού” και κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τότε οι δύο πλευρές είχαν φτάσει αρκετά κοντά σε οριστική συμφωνία όμως, τελικά, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή.

Στα ταμεία της ιταλικής ομάδας έχουν μπει περίπου 30.000.000 ευρώ, από την πώληση του Τορέιρα στην Άρσεναλ, και πλέον είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκτήσει τον Κουρμπέλη, ο οποίος είναι στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τις επόμενες ημέρες η Σαμπντόρια θα καταθέσει επίσημη πρόταση, η οποία θα αγγίζει τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που φτάσει μία τέτοια προσφορά οι “Πράσινοι” στοιχηματίζουμε πως δύσκολα θα την αρνηθούν. Εξελίξεις στην υπόθεση του Κουρμπέλη αναμένονται να υπάρξουν το ερχόμενο διάστημα.

Εκτός από τη Σαμπντόρια, την περίπτωση του 24χρονου μέσου συνεχίζει να εξετάζει και η Σπάρτα Πράγας. Στο παρελθόν, η τσέχικη ομάδα είχε καταθέσει πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ωστόσο όπως ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός την είχε απορρίψει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τσεχία, η Σπάρτα δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της και εμμένει στην απόκτησή του. Με βάση αυτά μάλιστα, η πλευρά της ομάδας βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Κουρμπέλη και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται η περίπτωσή του να έχει ναυαγήσει οριστικά.

Αφήστε μια απάντηση