Παναθηναϊκός: Επιστροφή Κουλιμπαλί, νοκ άουτ οι Αποστολάκης και Άλτμαν

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Το “Τριφύλλι” πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμη μία μετριότατη εμφάνιση, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 1-3. Μπορεί οι “Πράσινοι” να βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα, ωστόσο η συνέχεια ήταν απογοητευτική.

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνέχισε τον κακό δεύτερο γύρο που πραγματοποιεί και πλέον τα όνειρα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα στοίχημα πως έχουν κάνει φτερά.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, όπως ήταν λογικό δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Ο κύριος Δώνης αφού πρώτα τους τα έψαλλε στην συνέχεια τους ανακοίνωσε ότι μία μέρα μετά τον αγώνα δεν θα έχουν ρεπό και θα γίνει κανονικά προπόνηση.

Στην τελευταία προπόνηση του “Τριφυλλιού”, ο κύριος Δώνης είχε μία ευχάριστη και δύο δυσάρεστες ειδήσεις. Η ευχάριστη έχει να κάνει με την επιστροφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί στις προπονήσεις και οι δυσάρεστες με τις απουσίες των Όμρι Άλτμαν και Κώστα Αποστολάκη.

Όσον αφορά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας μετά από αρκετό καιρό ξεπέρασε το πρόβλημα στο πόδι του που αντιμετώπιζε και πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Ο μπακ από το Μάλι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από θλάση με συνέπεια να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο έδειξε ότι άφησε πίσω του τον τραυματισμό και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του.

Από την άλλη, στην τελευταία προπόνηση δεν έδωσαν το παρών οι Άλτμαν και Αποστολάκης.

Στον τελευταίο αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Άλτμαν αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον τένοντα του γονάτου του, με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 28ο λεπτό. Στην θέση του πέρασε ο Κάτσε.

Στην τελευταία προπόνηση, ο 25χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις ημέρες. Η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.

Επίσης τραυματίας από το ματς με τον ΟΦΗ αποχώρησε και ο Αποστολάκης. Ο 19χρονος πλάγιος μπακ υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τέλος οι Μπουζούκης, Μαυρομάτης, Διούδης και Βέργος συνέχισαν αρχικά το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν και στην συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο πρώτοι θα απουσιάσουν από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, μιας και η κατάστασή τους δεν έχει βελτιωθεί και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν με την συμμετοχή τους.

Στα τη προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, έπειτα μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση