Παναθηναϊκός: Κάταγμα στο ρινικό οστό ο Μπουζούκης

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-2. Το “Τριφύλλι” στοιχηματίζουμε πως παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων, δέχθηκε από ένα τέρμα στις αρχές των ημιχρόνων και γνώρισε σχετικά εύκολα την ήττα. Μάλιστα οι “Πράσινοι” έγιναν απειλητικοί μετά το 0-2 και αφού ο αντίπαλος είχε μείνει με παίκτη λιγότερο.

Πλέον στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Άπαντες στο “Τριφύλλι” έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που έπεται και είναι αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να κάνουν τα πάντα προκειμένου η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ένα απρόοπτο περίμενε τον προπονητή του συλλόγου, Γιώργο Δώνη. Ο κύριος Δώνης είδε τον Γιάννη Μπουζούκη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να μην παίρνει μέρος σε αυτή.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Μπουζούκης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο νεαρός άσος δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπό του. Μία μέρα μετά τον αγώνα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός οδηγήθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” προκειμένου να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Τα αποτελέσματα της αξονικής έδειξαν ότι ο ταλαντούχος μέσος έχει υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και μάλιστα αποκόμισε και μία μικρή μετατόπιση. Αυτό συνεπάγεται ότι τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα και θα μπει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αυτό θα γίνει με προστατευτική μάσκα.

Έτσι μετά τον Εμάνουελ Ινσούα και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, υπάρχει η πιθανότητα και ο Γιάννης Μπουζούκης να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη βοήθεια της προστατευτικής μάσκας.

Πάντως, ο 21χρονος δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, αφού στη συγκεκριμένη συνάντηση έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα οι Άντονι Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Μουνιέ έχει τεθεί νοκ άουτ, ενώ ο Κουλιμπαλί έχει βάσιμες ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι που έπεται.

Στα της προπόνησης, όσοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Ο κύριος Δώνης έριξε το βάρος στα τελειώματα των φάσεων και στο παιχνίδι κατοχής και σε ελεύθερο γήπεδο.

Τέλος, απουσίαζαν οι Εμμανουηλίδης και Σέχου, οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί με την Εθνική Νέων.

Αφήστε μια απάντηση