Παναθηναϊκός: Κανένα θέμα με την ρήτρα του Μπουζούκη

Ένα από τα ζητήματα που καίει τον Παναθηναϊκό αυτή την χρονική στιγμή έχει να κάνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων ορισμένων παικτών. Συγκεκριμένα τα συμβόλαια επτά παικτών ολοκληρώνονται είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως επιθυμεί την παραμονή όλων και το ερχόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά των παικτών.

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι αυτό του Γιάννη Μπουζούκη. Το τρέχων συμβόλαιο έχει διάρκεια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και οι “Πράσινοι” είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν συζητήσεις με την πλευρά του και να του καταθέσουν νέα πρόταση συνεργασίας. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και ο σύλλογος δεν θέλει να τον “χάσει” ως ελεύθερο, καθώς η αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου έχει εκτοξευτεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Μπουζούκη, ωστόσο προέκυψαν θέματα που αφορούσαν την ρήτρα του και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία.

Όμως η εταιρία που εκπροσωπεί τον μέσο από την Πρέβεζα με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το “Τριφύλλι” δεν έχει ξεκινήσει καν διαπραγματεύσεις και τα διάφορα σενάρια σχετικά με την διαφορά που υπάρχει στην ρήτρα πώλησής του είναι αναληθή και ανυπόστατα. Επίσης ξεκαθάρισε ότι οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν το ερχόμενο διάστημα και επιθυμία του νεαρού άσου αποτελεί η παραμονή του στον σύλλογο.

Με τον τρόπο αυτό διέψευσε όλα τα σενάρια που αφορούν τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις και την διαφορά που υπάρχει στη ρήτρα αποδέσμευσή του.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός άσος όπως όλα δείχνουν δεν θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου, καθώς δεν πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση. Εδώ και δύο μήνες περίπου, ο 21χρονος αντιμετωπίζει σύνδρομο κοιλιακών και για τον λόγο αυτό δεν έδωσε το παρών στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας.

Ο Μπουζούκης όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής, το οποίο φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού η ζημιά στους κοιλιακούς δεν προχώρησε.

Πλέον το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση και να χάσει σχεδόν όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής θα είναι 100% έτοιμος στην έναρξη της προετοιμασίας.

Αφήστε μια απάντηση