Παναθηναϊκός: Κρατάει Σένκεφελντ ο Ρόκα

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στον Παναθηναϊκό θα στοιχηματίζαμε πως είναι αναμφίβολα ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Σένκεφελντ αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας και είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή του “Τριφυλλιού” το  καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός εμπνέει σιγουριά στα μετόπισθεν και συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία παιχνιδιού από πίσω. Μαζί με τον Πούγγουρα έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο και οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιλογή τους να τον φέρουν στα μέρη μας.

Ένας από τους ανθρώπους του συλλόγου που έχει αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι η παρουσία του 29χρονου στόπερ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των “Πρασίνων”, Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ και να τον κρατήσει για χρόνια στην ομάδα. Η συμβολή του Σένκεφελντ είναι ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό και σύντομα αναμένεται οι δύο πλευρές να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να μιλήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο κύριος Ρόκα προκειμένου να τον δελεάσει, έχει κατά νου να του προσφέρει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται αύξηση των ετήσιων απολαβών του.

Ως γνωστόν, ο κύριος Ρόκα πρόσφερε συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ στον Φραν Βέλεθ ώστε να τον πείσει και να αποδεχθεί την πρόταση. Στην περίπτωση του Ολλανδού, θα του προσφέρει επιπλέον χρήματα τόσο από το ισχύον συμβόλαιό του όσο και από το αντίστοιχο του Ισπανού.

Επίσης το θετικό στην υπόθεση του Σένκεφελντ είναι ότι ο ερχομός του στην Ελλάδα έχει ανεβάσει εκ νέου την καριέρα του, έχει βρει ένα σύλλογο να τον πιστεύει και πλέον κατέχει θέση στο βασικό σχήμα.

Ο ίδιος χαίρει σεβασμού της διοίκησης αλλά και του προπονητή, Γιώργου Δώνη, και γνωρίζει ότι μπορεί να αναγεννήσει την καριέρα του. Επίσης ο κύριος Δώνης θεωρεί δεδομένη την παρουσία του 29χρονου στόπερ και τη νέα χρονιά και θέλει να χτίσει γύρω του την αμυντική γραμμή της νέας σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Σένκεφελντ και του κυρίου Ρόκα και ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αφήστε μια απάντηση