Παναθηναϊκός: Λάμψη Μπουζούκη στην Καλλιθέα

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος σε φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της Καλλιθέας, το φημισμένο “Ελ Πάσο”.

Οι “Πράσινοι” παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε σχέση με το τελευταίο τους ματς με αντίπαλο την Λάρισα και επικράτησαν των Βοιωτών με σκορ 2–0, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Χατζηγιοβάνης και Μουνιέ.

Παρόλα αυτά, μπορεί ο νεαρός Μπουζούκης να μη χρίστηκε σκόρερ ωστόσο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας, καθώς από τα πόδια του ξεκινούσε κάθε επιθετική προσπάθεια του “Τριφυλλιού” και ήταν αυτός που άλλαζε, όποτε χρειαζόταν, τη ροή του ματς.

Για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, παρέταξε τους παίκτες του με σύστημα 3–4–2–1. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε αυτή τη φορά ο Μουνιέ. Παρά την νίκη, ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως έδειξε ότι χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, ενώ οι παίκτες του είχαν προβλήματα με τις επιστροφές τους στην άμυνα.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε από πλευράς Λεβαδειακού. Συγκεκριμένα στο 14ο λεπτό, ο Σαβαντογκό αφού πρώτα πέρασε τον Πούγγουρα, στη συνέχεια γύρισε στον Γιακουμάκη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Διούδη. Στο 17ο λεπτό, ο Μπουζούκης έκανε την σέντρα, ο Χατζηγιοβάνης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 27ο λεπτό, ο Μπουζούκης με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Χατζηγιοβάνη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Σαβαντογκό πέρασε άουτ. Με το σκορ στο 1-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη ευκαιρία της επανάληψης, ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τα τέρματά του. Στο 57ο λεπτό, ο Τσανδάρης βρήκε τον Μουνιέ στην πλάτη της άμυνας και ο Γάλλος με σουτ σημείωσε το 2-0. Στο 62ο λεπτό, ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Σαβαντογκό. Στο 67ο λεπτό, η σέντρα σουτ του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σαβαντογκό βρέθηκε απέναντι από τον Διούδη αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ του είπε “όχι”. Στο 69ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε τη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη. Στο 85ο λεπτό, μετά από σέντρα του Γιόχανσον, ο Εμμανουηλίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο πρώτο ημίχρονο ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Κουλιμπαλί, Χατζηγιοβάνη, Πούγγουρα, Ινσούα, Οικονόμου, Μουνιέ, Μπουζούκη, Τσανδάρη, Κολοβέτσιο και Δώνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Θεοχάρης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Μαυρομάτης, Γιόχανσον, Χατζηθεοδωρίδης, Παντελάκης, Πίσπας, Στάικος και Κάτσε.

Αφήστε μια απάντηση