Παναθηναϊκός: Μέσα οι Κουτρουμπής, Άλτμαν και Καμπέσας

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως θέλει τη νίκη προκειμένου να ανέβει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις που ξεκίνησαν από την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αναμέτρηση με τη θεσσαλική ομάδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 19:30 και θα τη διευθύνει ο κύριος Κουτσιαύτης του συνδέσμου Άρτας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα έχει στη διάθεσή του για τον συγκεκριμένο αγώνα τους Καμπέσας, Κουτρουμπή και τον Άλτμαν. Οι τρεις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς το Σαββατοκύριακο και έδειξαν πως ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, “λύνοντας” έτσι τα χέρια του προπονητή τους.

Οι Άλτμαν και Καμπέσας το Σάββατο εξετάστηκαν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και οι ιατροί τους άναψαν το πράσινο φως για τη συμμετοχή τους στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, αφού οι εξετάσεις τον δύο παιχτών ήταν “καθαρές”. Από την άλλη, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δώνη, λόγω του ότι ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Έκτος αποστολής, φυσικά, θα είναι και ο Τσάβες που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟ είναι ο Αργεντινός να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αφήστε μια απάντηση