Παναθηναϊκός: Μέσα ο Μαυρομάτης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο για την 14ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον ΟΦΗ με σκορ 3-1. Το μοναδικό τέρμα της ομάδας είχε σημειώσει ο Κάτσε. Οι “Πράσινοι” πραγματοποίησαν τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση, όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Δώνης, με συνέπεια να ηττηθεί.Το πέρας της προηγούμενης αγωνιστικής βρήκε τους “Πράσινους” στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος την αγωνιστική που μας πέρασε επικράτησε εντός έδρας του Άρη με σκορ 4-2. Ο Ατρόμητος, που συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φάνη Μαυρομάτη. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σε μία εναέρια μονομαχία στο ματς με τον ΟΦΗ δέχθηκε ένα χτύπημα με συνέπεια να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του αγώνα με επίδεσμο στο κεφάλι του.Παράλληλα το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του έκανε πέντε ράμματα προκειμένου να σταματήσει το αίμα.

Για το λόγο αυτό, ο 21χρονος στόπερ στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού ακολούθησε πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Έλληνας αμυντικός πήρε μέρος κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Επίσης ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Ματίας Γιόχανσον. Ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του, ανέβασε ρυθμούς και προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Σουηδός μπακ θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας αλλά ο κύριος Δώνης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα τον χρησιμοποιήσει καθώς προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και φοβάται μήπως υποτροπιάσει.

Από εκεί και πέρα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έβγαλε κάποιο μέρος των ασκήσεων όμως περισσότερο επιδόθηκε στο ατομικό του πρόγραμμα. Ο ίδιος δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ατρόμητο.

Τέλος οι Σέχου και Μουνιέ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Επίσης ο Κότσαρης συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση