Παναθηναϊκός: Με Δώνη αλλά χωρίς τρεις η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0. Πέραν της ήττας, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, είδε τους Ουσμάν Κουλιμπαλί, Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρη Κουρμπέλη να αποχωρούν από τον αγώνα με προβλήματα τραυματισμών. Μάλιστα οι δύο πρώτοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή, ενώ ο Κουρμπέλης συνέχισε το ματς, καθώς ο κύριος Δώνης είχε κάνει και τις τρεις του αλλαγές.

Οι “Πράσινοι” μετά το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν την Τρίτη σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ο κύριος Δώνης άκουσε ένα ευχάριστο και τρία δυσάρεστα νέα. Το ευχάριστο έχει να κάνει με την επιστροφή στις προπονήσεις του Χρήστου Δώνη. Τα δυσάρεστα με την απουσία των Ουσμάν Κουλιμπαλί, Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμάνουελ Ινσούα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Χρήστου Δώνη, ο 25χρονος μέσος γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, καθώς άφησε πίσω τον τραυματισμό του στο πόδι και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στις 16/2.

Από εκεί και πέρα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα έγινε αναγκαστική αλλαγή. Σε εξετάσεις που έκανε ο δεξιός οπισθοφύλακας διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό του δικέφαλο μηριαίο. Αυτό συνεπάγεται ότι ο 29χρονος Γάλλος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 15 με 20 ημέρες.

Επίσης αναγκαστική αλλαγή στον τελευταίο αγώνα του Παναθηναϊκού έγινε και ο Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός αριστερός μπακ συγκρούστηκε στο πρόσωπο σε μονομαχία στον αέρα με τον Σκόνδρα, με αποτέλεσμα να αισθάνεται έντονες ζαλάδες. Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε ο 27χρονος μπακ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό του ζυγωματικό και η κατάστασή του θα παρακολουθείται καθημερινά.

Επιπλέον ο Δημήτρης Κουρμπέλης δέχθηκε χτύπημα στη μύτη του, ωστόσο παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο 25χρονος χαφ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, μαζί με τον Ινσούα, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Έλληνας κεντρικός μέσος έχει υποστεί μικρό αποσπαστικό κάταγμα στη μύτη του, χωρίς όμως αυτή να μετακινηθεί.

Το “Τριφύλλι” θα κάνει την προσπάθειά του για να αγωνιστούν κανονικά οι Ινσούα και Κουρμπέλης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολη, φορώντας ειδικό νάρθηκα. Η τελική απόφαση για τη συμμετοχή των δύο παικτών αναμένεται να παρθεί μέχρι την Πέμπτη.

Τέλος σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αφήστε μια απάντηση