Παναθηναϊκός: Με πάρα πολλές απουσίες υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” τον Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του παιχνιδιού ορίστηκε από την ΕΠΟ να είναι ο κύριος Σκουλάς από τον σύνδεσμο Θεσσαλίας. Ο κύριος Σκουλάς θα έχει βοηθούς τον Μπούξμπαουμ, από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, και τον Νικολαΐδη από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

Ο Παναθηναϊκός μετά από 24 αγωνιστικές, βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, το “Τριφύλλι” ήρθε ισόπαλο, στο ντέρμπι τον αιωνίων, με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με σκορ 1-1.

Από την άλλη, ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, η ομάδα της Τρίπολης νίκησε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2.

Για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και καρτών. Νοκ άουτ, για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τραυματισμών έχουν μείνει οι Μόλινς, Μυστακίδης, Άλτμαν και Λουτσιάνο. Επιπλέον, τιμωρημένοι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Βλαχοδήμος, Κάτσε και Οικονόμου. Αντίθετα, το “παρών” στην αναμέτρηση θα δώσει ο Κουρμπέλης, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας αλλά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εναντίον του Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τον Μολίνς, ο Σουηδός επιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα όπου και συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας. Ο Μολίνς θα ανεβάσει ρυθμούς από την Δευτέρα με σκοπό να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ. Το ίδιο ισχύει και τον Λουτσιάνο, ο οποίος συμμετέχει σε ένα μέρος των προπονήσεων και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας κάνει λόγω ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Επίσης, το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο Έλληνας επιθετικός δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς με τον Αστέρα αλλά στοιχηματίζουμε πως πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σε αυτό.

Τέλος, ο Όμρι Άλτμαν θα ταξιδέψει στην πατρίδα του, το Ισραήλ, για να εξετασθεί από τον προσωπικό του γιατρό. Ο Άλτμαν θέλει να πάρει μία δεύτερη άποψη για τον τραυματισμό του και δεν αποκλείεται να κάνει νέα τομογραφία. Έπειτα, θα έρθει σε συνεννόηση με τον γιατρό της ομάδας για να αποφασιστεί πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Αφήστε μια απάντηση