Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Αιγινιακό

Αυτήν την εβδομάδα δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας του πρωταθλήματος της Super League, εξαιτίας των διεθνών αναμετρήσεων. Ο Παναθηναϊκός θέλοντας να μην χάσουν οι ποδοσφαιριστές του τον αγωνιστικό τους ρυθμό και να δει την κατάσταση αρκετών προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι.

Το “Τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τον Αιγινιακό, ομάδα της Football League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για σήμερα Σάββατο 13 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Το ματς θα λάβει χώρο στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, το οποίο βρίσκεται στο Κορωπί Αθηνών.

Για το συγκεκριμένο φιλικό, ο τεχνικός των “Πρασίνων” θα έχει αρκετές απουσίες καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς. Συγκεκριμένα δε θα έχει στη διάθεσή του 15 παίκτες.

Πρόκειται για τους Κουρμπέλη, Κολοβέτσιο, Εμμανουηλίδη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Μπουζούκη, Μουνιέ, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Κάτσε, Βέργο, Κότσαρη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον και Σέχου.

Οι δύο πρώτοι κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας για τα ματς με την Ουγγαρία και τη Φιλανδία.

Από εκεί και πέρα, με την Εθνική Ανδρών ενσωματώθηκαν οι Μαυρομάτης, Καμπετσής, Βέργος, Χατζηθεοδωρίδης, Κότσαρης, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης. Επίσης στην Εθνική Ελπίδων έχουν κληθεί οι Σεχού, Χριστογεώργος και Εμμανουηλίδης.

Τέλος όσον αφορά οι Μουνιέ, Κάτσε και Γιόχανσον παραμένουν τραυματίες.

Όσον αφορά την κατάσταση του Άντονι Μουνιέ, ο Γάλλος εξακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα. Γενικά το τελευταίο διάστημα ο 30χρονος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς και δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε δύο μόλις παιχνίδια από τότε που ξεκίνησε η σεζόν καθώς οι έντονες ενοχλήσεις δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία. Ο κύριος Δώνης στοίχημα πως περιμένει με αγωνία την επιστροφή του στην ενεργό δράση καθώς κατά κοινή ομολογία αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του συλλόγου και επιπλέον η επιστροφή του θα λύσει τα χέρια του Έλληνα προπονητή. Αυτή αναμένεται να γίνει σε δύο με τρεις εβδομάδες. Ο Μουνιέ δύσκολα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος που ακολουθεί εντός έδρας με τον Πανιώνιο.

Επίσης ο Έργκους Κάτσε συνεχίζει και αυτός το ατομικό του πρόγραμμα και το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετωπίζει. Η κατάστασή του δείχνει να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και ίδιος ελπίζει ότι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος.

Τέλος σε καλύτερη κατάσταση δείχνει να είναι και ο Ματίας Γιόχανσον. Ο δεξιός οπισθοφύλακας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και δεν αποκλείεται στις αρχές της εβδομάδας να ακολουθήσει κάποιο μέρος της προπόνησης.

Λόγω όλων αυτών των απουσιών, ο κύριος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή επτά παίκτες από την Κ19.

Αφήστε μια απάντηση