Παναθηναϊκός: Με τη σκέψη πλέον στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκε ισόπαλος στην έδρα του ΠΑΟΚ με σκορ 2-2. Το “Τριφύλλι” πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, βρέθηκε δύο φορές μπροστά στο σκορ, όμως στην εκπνοή δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη. Βέβαια σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξαν ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν και στον Παναθηναϊκό έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο επόμενο ντέρμπι που ακολουθεί αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του συλλόγου, έχει ξεκινήσει για τα καλά και ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του και τα σχέδιά του. Πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, ο κύριος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι γνωρίζει ότι είναι στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτό. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους εαυτούς τους, καθώς έδειξαν ότι είναι ομάδα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Έπειτα υπογράμμισε ότι πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ που ακολουθεί.

Μετά το λόγο του κυρίου Δώνη, οι ποδοσφαιριστές του “Τριφυλλιού” μπήκαν στο γήπεδο. Η προπόνηση του συλλόγου πραγματοποιήθηκε δίχως απρόοπτα, αφού από αυτή απουσίαζε μόνο ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Η κατάσταση του Δανού ακραίου επιθετικού δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανεβάσει στροφές και να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο κύριος Δώνης είδε όλους τους υπόλοιπους παίκτες να παίρνουν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν αρχικά πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης, ενώ στη συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι έριξαν το βάρος στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Από εκεί και πέρα, στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής ο Εμανουέλ Ινσούα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η έβδομη στο τρέχον πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας δεν έχει αντικρίσει την κίτρινη κάρτα μόλις σε έναν αγώνα και θα απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα ματς που ακολουθούν. Τα τέσσερα ματς που έπονται είναι με ΑΕΚ, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο. Ο προπονητής του καλείται να αποφασίσει σε ποιους αγώνες ο 28χρονος μπακ δε θα δώσει το παρών. Επιπλέον στο όριο καρτών βρίσκονται ακόμη οι Σένκεφελντ, Δώνης και Πούγγουρας.

Τέλος, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δε θα βρίσκεται οριστικά στον πάγκο των “Πρασίνων” ο κύριος Δώνης μετά την αποβολή του στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση