Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ματς μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κύριος Κουμπαράκης από το σύνδεσμο Θράκης. Ο Θρακιώτης ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Ακρίβο από το σύνδεσμο Αθηνών και τον Βασιλόπουλο από το σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Κολυτάς από το Λασίθι και παρατηρητής ο Φλώτσιος από τη Βοιωτία.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης είχε σημειώσει ο Όμρι Άλτμαν. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τους “Πράσινους” στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας με αντίπαλο τον Άρη με σκορ 1-1. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το ματς που ακολουθεί. Στην τελευταία προπόνηση το συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, είδε τους Εμάνουελ Ινσούα και Ουσμάν Κουλιμπαλί να μην παίρνουν μέρος σε αυτή και αυτόματα να μην υπολογίζονται για τον αγώνα που έπεται.

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Ινσούα, ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό του και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί. Ο Αργεντινός μπακ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για την αναμέτρησης της άλλης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος τις επόμενες ημέρες θα επισκεφθεί ειδικό γναθοχειρουργό.

Επίσης νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο έχει τεθεί και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ταλαιπωρείται από θλάση και για τις επόμενες περίπου δεκαπέντε ημέρες θα παραμείνει στα πιτς. Ο μπακ από το Μάλι αρχικά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και στη συνέχεια πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος στη συνάντηση με τον Πανιώνιο δε θα δώσει το “παρών” ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές αφού πρώτα έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση, στη συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κατοχή της μπάλας και σε παιχνίδια κατοχής.

Αφήστε μια απάντηση