Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες φιλοξενείται από τον Ατρόμητο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Περιστερίου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 21 Απριλίου και η σέντρα του ματς θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Θυμίζουμε ότι και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής θα αρχίσουν την ίδια ημέρα και θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα.

Την συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων θα διευθύνει ο κύριος Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Παπαδάκη από τον σύνδεσμο Ηρακλείου και τον Ακρίβο από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Λάμπρου από την Εύβοια.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε δέχθηκε βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ με σκορ 1-3. Οι “Πράσινοι” αν και προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Μακέντα, στην συνέχεια παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων με συνέπεια να γνωρίσουν την ήττα.

Μεσούσης της εβδομάδας, η Επιτροπή Εφέσεων τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με αφαίρεση πέντε βαθμών για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και οδήγησαν στην διακοπή της αναμέτρησης. Επίσης αποφάσισαν να μην διεξαχθούν τα είκοσι λεπτά που απέμεναν στον εν λόγω αγώνα. Με την απόφαση αυτή οι “Πράσινοι” έπεσαν στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχουν 33 πόντους.

Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του “Τριφυλλιού” στοίχημα πως δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της, καθώς οι παίκτες είναι έντονα απογοητευμένοι με τον τρόπο που αγωνίστηκαν και γνώρισαν την ήττα από τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, προσπαθεί να τους ανυψώσει το ηθικό και να τους πείσει να δώσουν τα πάντα στα δύο τελευταία ματς που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση που ακολουθεί, όμως ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να καταστρώσει όπως θα ήθελε τα σχέδιά του καθώς οι πολλοί τραυματισμοί δεν του το επιτρέπουν. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπουζούκη, Μαυρομάτη, Αποστολάκη και Άλτμαν, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα και παραμένουν τραυματίες.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που αντιμετωπίζει είναι ιδιαίτερα σοβαρό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου ο νεαρός άσος να μην υποτροπιάσει.

Ο 21χρονος μέσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και το πρόγραμμα θεραπείας και οι ενοχλήσεις για λίγο υποχώρησαν. Ωστόσο στην συνέχεια έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Πλέον ο νεαρός άσος βρίσκεται μπροστά σε μία δύσκολη επιλογή, καθώς πρέπει να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει το συντηρητικό πρόγραμμα ή εάν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Εφόσον ακολουθήσει την δεύτερη λύση τότε θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Κατά τα άλλα ο κύριος Δώνης θα έχει κανονικά στην διάθεσή του τόσο τον Ματίας Γιόχανσον όσο και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αφού οι δυο τους εξέτισαν την ποινή καρτών που είχαν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Τέλος στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Βαγγέλης Οικονόμου αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η τέταρτή του στο φετινό πρωτάθλημα με συνέπεια να πρέπει να απουσιάσει από έναν αγώνα που ακολουθεί. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε στο ματς με τον Παναιτωλικό ο ποδοσφαιριστής να εκτίσει την ποινή του.

Αφήστε μια απάντηση