Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ για είκοσι ημέρες ο Στάικος

Μπορεί στη τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Super League ο Παναθηναϊκός να αρνήθηκε να χάσει από τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1, αλλά έχασε έναν δικό του παίκτη.

Ο λόγος για τον Πασχάλη Στάικο. Ο 20χρονος μέσος αν και βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα, μόλις στο 20ο λεπτό τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του είχε περάσει ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο Στάικος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του και ζήτησε από τον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, να τον περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου. Σε εξετάσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο νεαρός χαφ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό του προσαγωγό. Αυτό έχει σαν συνέπεια ο ίδιος να μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τουλάχιστον είκοσι ημέρες.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας και στοίχημα πως θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι σε τρεις εβδομάδες. Παρά το γεγονός ότι θα μεσολαβήσει η διακοπή του πρωταθλήματος ο κύριος Δώνης μόνο με ένα θαύμα θα τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα οι Άντονι Μουνιέ, Όμρι Άλτμαν και Έργκους Κάτσε συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Το θετικό με το “Τριφύλλι” είναι ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, λόγω των αναμετρήσεων των εθνικών χωρών, και με τα τωρινά δεδομένα οι Μουνιέ και Κάτσε θα είναι στη διάθεση του Έλληνα προπονητή όταν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Όσον αφορά την κατάσταση του Άλτμαν στην ομάδα είναι αισιόδοξοι ότι ο Ισραηλινός μέχρι τα τέλη του μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Από την τελευταία προπόνηση της ομάδας απουσίαζαν οι διεθνείς. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην Εθνική Ελλάδας.

Στην Εθνική Ελπίδων θα ενσωματωθούν επτά παίκτες του “Τριφυλλιού”. Ο λόγος για τους Φάνη Μαυρομάτη, Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, Κώστα Κότσαρη, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Νίκο Βέργο, Γιάννη Μπουζούκη και Αργύρη Καμπετσή. Παράλληλα στην Εθνική Νέων θα βρεθούν οι Νίκος Χριστογεώργος, Χρήστος Σέχου και Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Αφήστε μια απάντηση