Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ μέχρι τον Μάρτιο ο Μολίνς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 17:15.  Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Μπλάνα, από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας, να διευθύνει το παιχνίδι. Ο Μπλάνας θα έχει βοηθούς τους Πήττα, από τον σύνδεσμο Ηλείας, και τον Μεϊντάνα του συνδέσμου Αχαΐας.

Μετά από 17 αγωνιστικές, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς. Το “Τριφύλλι” γνώρισε την ήττα, την προηγούμενη αγωνιστική, από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας με 3-2.

Από την άλλη, η Κέρκυρα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς. Την περασμένη αγωνιστική, η Κέρκυρα έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με 0-3. Μάλιστα, η ομάδα από το νησί των Φαιάκων έχει να νικήσει από τις 21 Οκτωβρίου και την αναμέτρηση εναντίον του Παναιτωλικού.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, στοίχημα πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κυρίως στον χώρο της επιθετικής γραμμής, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μολίνς είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Ο Σουηδός επιθετικός ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο. Έτσι, ο Έλληνας προπονητής θα έχει στη διάθεσή του, τον Δώνη και τον Πίσπα, οι οποίοι δεν είναι “καθαροί” επιθετικοί. Για αυτό τον λόγο ζήτησε την προώθηση του νεαρού Σέχου από την ομάδα Νέων.

Επίσης, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Φάνη Τσανδάρη για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Ο Έλληνας μέσος  αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς του και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο Τσανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείες, ενώ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο για τους προσαγωγούς του.

Αφήστε μια απάντηση