Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Οικονόμου

Στη δεύτερη στροφή του πρωταθλήματος της Super League, ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τη Λαμία. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο φετινό γήπεδο του “Τριφυλλιού”, το ΟΑΚΑ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 19:15 ώρα Ελλάδας.

Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Τσαμούρη, από το σύνδεσμο Πειραιά, να είναι ο άρχων του παιχνιδιού. Ο κύριος Τσαμούρης θα έχει βοηθό τον Φίλο, από το σύνδεσμο Βοιωτίας, και τον Απτόσογλου, του συνδέσμου Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Κομίνης.

Οι “Πράσινοι” προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την πρώτη αγωνιστική εναντίον της Ξάνθης, την οποία νίκησαν με 0-1 χάρη σε γκολ του Μπουζούκη.

Από την άλλη, η Λαμία στην πρεμιέρα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Άρη με σκορ 0-3.

Για το ματς του Σαββάτου, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει δύο προβλήματα τραυματισμών. Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βαγγέλη Οικονόμου και του Χρήστου Δώνη.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Οικονόμου, ο 31χρονος σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του. Αμέσως υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο κάτω τριμόριο του αριστερού του δικεφάλου. Αυτό σημαίνει ότι ο κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 20 ημέρες. Ο Οικονόμου θα χάσει σίγουρα το ματς με τη Λαμία και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, που θα γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ίδιος τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Επίσης, το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Χρήστος Δώνης. Ο νεαρός μέσος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο πόδι του με συνέπεια να μην μπορεί να πάρει μέρος στις προπονήσεις και να τεθεί νοκ άουτ.

Έτσι το “Τριφύλλι” θα παραταχθεί σίγουρα με δύο αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα.

Αφήστε μια απάντηση