Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία χωρίς προπονητή

Η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε με αρκετές δυσκολίες. Η επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τον σύλλογο, καθώς η αβεβαιότητα που επικρατεί στη διοίκηση και το γεγονός ότι δεν έχει ενισχυθεί ακόμη η ομάδα, στοίχημα πως την περιπλέκει αρκετά.

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου, οι ποδοσφαιριστές είχαν την πρώτη τους συγκέντρωση στο Κορωπί. Εκεί αρχικά πραγματοποίησαν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν οι εργομετρικές. Αυτές ολοκληρώθηκαν την Τρίτη.

Ωστόσο δεν έγιναν υπό την παρουσία του κάποιου προπονητή, καθώς η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Δώνη δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να αναλάβει και επίσημα το “Τριφύλλι” την Πέμπτη με αποτέλεσμα να μην δώσει το “παρών” στην πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη. Από την Πέμπτη ο κύριος Δώνης θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας.

“Απών” ήταν και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο δεξιός αμυντικός από το Μάλι έχει δικαίωμα μέχρι τις 10 του μηνός να αναζητήσει τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Εάν δεν τα καταφέρει μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία τότε θα επιστρέψει στους “Πράσινους” κάτι που επιθυμεί τόσο ο κύριος Δώνης όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας.

Αφήστε μια απάντηση