Παναθηναϊκός: Ξεπέρασαν την ίωση οι Δώνης και Κουρμπέλης

Το τελευταίο διάστημα, η ίωση έκανε την εμφάνισή της στον Παναθηναϊκό, με συνέπεια αρκετοί ποδοσφαιριστές να ταλαιπωρηθούν και να μείνουν κλινήρεις στα σπίτια του. Συγκεκριμένα τέσσερις ποδοσφαιριστές έριξε στο κρεβάτι η ίωση, με αποτέλεσμα αυτοί να μείνουν εκτός προπονήσεων.

Ωστόσο στην τελευταία προπόνηση του “Τριφυλλιού” τα νέα στοίχημα πως ήταν ευχάριστα σε ότι αφορά την υγεία δύο εξ αυτών. Ο λόγος για τον Χρήστο Δώνη και τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τόσο ο Δώνης όσο και ο Κουρμπέλης απουσίαζαν από τις τρεις προηγούμενες προπονήσεις και παρέμειναν σπίτια τους αφού η κατάστασή τους δεν ήταν σε θέση να τους αφήσει να γυμναστούν. Όμως στην τελευταία προπόνηση τα πράγματα άλλαξαν ριζικά για τους δύο παίκτες.

Αμφότεροι ανέβασαν κατακόρυφα στροφές, πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν. Οι δυο τους τέθηκαν αυτόματα στη διάθεση του προπονητή τους, Γιώργου Δώνη, και υπολογίζονται κανονικά για το εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Επίσης οι Δημήτρης Κολοβός και Γιώργος Βαγιαννίδης είναι σε καλύτερη κατάσταση και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουν ρυθμούς και να μπούνε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Όπως όλα δείχνουν οι δύο παίκτες θα είναι σε θέση να παίξουν στο ντέρμπι των αιωνίων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουνε το παρών στην αποστολή.

Ακόμη ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο νεαρός άσσος μετά από αρκετό καιρό προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος.

Αντίθετα ο Κωνσταντίνος Κότσαρης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται σύντομα να γυρίσει στις προπονήσεις.

Αφήστε μια απάντηση