Παναθηναϊκός: Ολοένα και πιο κοντά ο Κάτσε

Κοντά στην υλοποίηση της πρώτης του καλοκαιρινής μεταγραφής βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι “Πράσινοι”είναι αρκετά κοντά στην απόκτηση του Έργκους Κάτσε.

Ο ίδιος αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει έναν παίκτη που θα προσδώσει κύρος και εμπειρία στη μεσαία γραμμή και το όνομά του βρισκόταν στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας. Η επιστροφή του στην Παιανία φαίνεται πως μπαίνει στη τελική της ευθεία.

Πριν λίγες ημέρες, η διοίκηση του συλλόγου είχε καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον 24χρονο μέσο, ωστόσο αυτός δεν την αποδέχτηκε. Τα πράγματα όμως άλλαξαν αφού ο Παναθηναϊκός επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Η τελευταία πρόταση στοίχημα πως ικανοποίησε τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι ο ΠΑΟΚ να δώσει την συγκατάθεσή του για τη μετακίνησή του. Ο Κάτσε αμείβεται με περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο συμφώνησε και έριξε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου τη νέα χρονιά να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό.

Από τη στιγμή που στο “Τριφύλλι” έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, η ομάδα μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστές μόνο κάτω των 24 ετών, οι οποίοι θα είναι  ελεύθεροι ή δανεικοί. Ακόμη, το συμβόλαιο αυτών δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ ετησίως.

Στο πλαίσιο αυτό, η συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Κάτσε είναι πλέον οριστική, αφού ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να αμείβεται με αυτό το ποσό και το μόνο που απομένει είναι ο ΠΑΟΚ να δώσει το “ΟΚ” προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραχωρήσει τον παίκτη είτε ως ελεύθερο με καθεστώς συνιδιοκτησίας είτε ως δανεικό για ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Κάτσε θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των “Πρασίνων” και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

Ο νεαρός μέσος είναι διεθνής με την εθνική Αλβανίας. Από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και μετά αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε συνολικά 10 φορές.

Αφήστε μια απάντηση