Παναθηναϊκός: Πήγε για βόλτα στην Πάτρα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στην Πάτρα την Παναχαϊκή για την τελευταία φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού στοίχημα πως δεν δικαίωσαν την επιλογή του προπονητή τους να τους χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση καθώς οι πιο πολλοί φάνηκαν αρκετά αδιάφοροι. Από την άλλη τις εντυπώσεις κέρδισε η Παναχαϊκή που έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί. Αντίθετα το “τριφύλλι” είχε περάσει ήδη στην φάση των “16”. Σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Χίλιεμαρκ.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε στο 10ο λεπτό. Ο Χίλιεμαρκ μπήκε από αριστερά στην περιοχή, τροφοδότησε τον Λουντ οποίος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς της Παναχαϊκής και πέρασε κόρνερ. Στο 16ο λεπτό η Παναχαϊκή κέρδισε φάουλ, ο Σπανός πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βλαχοδήμος με εξαιρετική επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 29ο λεπτό ο Παναθηναϊκός χτύπησε στην αντεπίθεση και άνοιξε το σκορ. Ο Χατζηγιοβάνης  έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Χίλιεμαρκ με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Στο 37ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης δοκίμασε το σουτ από μακριά αλλά ο Χαλκιάς ήταν σε σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα. Στο 39ο λεπτό η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι. Ο Σπανός έβγαλε την κάθετη στον Αργυρόπουλο και ο Ινσούα τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αργυρόπουλος, νίκησε τον Βλαχοδήμο και διαμόρφωσε το 1-1. Με το σκορ αυτό πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Σε μία από τις ελάχιστες φάσης στο 48ο λεπτό ο Κολοβέτσιος έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Δώνη, με το σουτ του τελευταίου να περνάει ψηλά από την εστία της Παναχαϊκής. Στο 67ο λεπτό ο Σπανός πήρε μία κεφαλιά όμως ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε εύκολα. Στο 75ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως ο Χαλκιάς έλεγχε την πορεία της μπάλας που πέρασε άουτ. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η Παναχαϊκή κέρδισε κόρνερ, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα η οποία έφτασε στον Πολίμο, οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Βλαχοδήμος κράτησε το 0-0.

Αφήστε μια απάντηση