Παναθηναϊκός: Παραμένει το χάσμα με Ινσούα

Το θέμα παραμονής του Εμάνουελ Ινσούα πάντα παραμένει επίκαιρο το τελευταίο διάστημα στα τεκταινόμενα του Παναθηναϊκού. Η παραμονή του Αργεντινού μπακ έχει γίνει σήριαλ και πριν λίγες ημέρες γράφτηκε ακόμη μία σελίδα.

Ο 28χρονος μπακ σε δηλώσεις που είχε κάνει, είχε τονίσει ότι περιμένει το “Τριφύλλι” να συναντηθεί μαζί του προκειμένου να μιλήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους και υπογράμμισε πως πρωταρχικός του στόχος αποτελεί η ανανέωση του συμβολαίου του. Για το λόγο αυτό δεν έχει συμφωνήσει με καμία άλλη ομάδα.

Η επιθυμία του δυναμικού μπακ έγινε πραγματικότητα, αφού πριν λίγες ημέρες συναντήθηκε με τη συνοδεία του εκπροσώπου του με ανθρώπους της διοίκησης των “Πρασίνων”.

Δεδομένο θεωρείται ότι οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και ο Ινσούα να μείνει κάτοικος Παιανίας και μετά το καλοκαίρι που μας έρχεται όταν και ολοκληρώνεται τυπικά το τρέχον συμβόλαιό του.

Ωστόσο στη συνάντηση που έγινε διαπιστώθηκε ακόμη ένα χάσμα που αφορά στο οικονομικό σκέλος. Έτσι η ανανέωσή του έχει μπει πλέον σε αναμονή, αφού όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν για την ομάδα θα ξεκαθαρίσουν όταν και θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα για την επόμενη ημέρα μετά το πέρας της πανδημίας του κοροναϊού αλλά και τις επιπτώσεις που θα έχει.

Πάντως σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν με τα μέχρι στιγμής γεγονότα, η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μόνο ευνοϊκή δεν πρέπει να θεωρείται. Ο Ινσούα από την πλευρά του φαίνεται να ζήτησε 500.000 ευρώ για κάθε χρόνο του νέου του συμβολαίου και παράλληλα η χρονική διάρκεια αυτού να είναι τρία χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στη διάρκεια του νέου του συμβολαίου, ωστόσο δεν έκανε δεκτές το ποσό των ετήσιων απολαβών του. Συγκεκριμένα του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Έτσι το χάσμα στο οικονομικό σκέλος ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. Η διαφορά μόνο αμελητέα δεν είναι σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητες της διοίκησης και μένει να φανεί εάν το χάσμα θα γεφυρωθεί ή εάν ο 28χρονος αμυντικός μείνει ελεύθερος.

Μετά την ύφεση του κοροναϊού, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση και εκεί θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Αργεντινού στο “Τριφύλλι”.

Αφήστε μια απάντηση