Παναθηναϊκός: Παραμένουν νοκ άουτ οι Ινσούα και Κουλιμπαλί

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Άλτμαν, και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μετά την ολοκλήρωση του ματς, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του, όπως συνηθίζει, ότι την επόμενη ημέρα του αγώνα θα έχουν ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν.

Το ρεπό τελείωσε και οι “Πράσινοι” επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Πανιώνιο. Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού κύλησε χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, είτε αυτές ήταν ευχάριστες είτε ήταν δυσάρεστες. Ο κύριος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους γνωστούς απόντες, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Συγκεκριμένα από την προπόνηση απουσίαζαν οι Εμάνουελ Ινσούα και Οσμάν Κουλιμπαλί.

Όσον αφορά τον Εμάνουελ Ινσούα, ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας αρχικά συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και στη συνέχεια πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ο Αργεντινός μπακ τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο. Ο αριστερός μπακ έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό του και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Πάντως με τα τωρινά δεδομένα, οι πιθανότητες να δώσει το παρών θα στοιχηματίζαμε πως δεν είναι με το μέρος του.

Επίσης το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Ο 29χρονος δεξιός οπισθοφύλακας από το Μάλι υπέστη θλάση στο δικέφαλό του, στον αγώνα με τον ΠΑΣ, και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες ακόμη.

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, καθώς ο νεαρός επιθετικός έχει υποπέσει δύο φορές σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο κύριος Δώνης τον ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για μία εβδομάδα προς παραδειγματισμό και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Τέλος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιάννης Μπουζούκης αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η τέταρτη κίτρινη στο πρωτάθλημα κάρτα με συνέπεια να πρέπει να απουσιάσει σε ένα από τα ματς που ακολουθούνε. Ο κύριος Δώνης πήρε την απόφαση, ο Μπουζούκης να εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ (στις 9/3).

Στα της τελευταίας προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση