Παναθηναϊκός: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Χίλιεμαρκ και Σιλά

Οι Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Γιακούμπα Σιλά αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποτελέσουν παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του “τριφυλλιού” ψάχνει χρήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να “σηκώσει” τα συμβόλαια των δύο παικτών. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να “σπάσει” τους δανεισμούς και των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα επιστρέψουν σε Τζένοα και Ρεν αντίστοιχα. Με τις δύο αυτές απώλειες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προωθήσει νέους παίκτες, αλλά θα “χάσει” σε ποιότητα.

Όσον αφορά τον Χίλιεμαρκ, ο Σουηδός ήρθε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού στην Ελλάδα, δανεικός από την Τζένοα. Ο Χίλιεμαρκ στοίχηματίζουμε πως ήρθε με εξαιρετικές περγαμηνές στον Παναθηναϊκό αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ο 25χρονος παίκτης ήρθε με σκοπό να κάνει την διαφορά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά δεν ικανοποίησε με τις επιδόσεις του, την “πράσινη” ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να τον επιστρέψει στην Τζένοα και να “ξεφορτωθεί” το μεγάλο του συμβόλαιο. Ο Χίλιεμαρκ ήταν διεθνής με την εθνική της χώρας, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Ακόμη, παρελθόν θα αποτελέσει τις προσεχείς ημέρες και ο Γιακούμπα Σιλά. Ο παίκτης από το Μάλι αναμένεται να επιστρέψει στην Ρεν, από την οποία ήρθε ως δανεικός. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη, με αποτέλεσμα να θέλουν να “σπάσουν” τον δανεισμό του. Ο Σιλά είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του, καθώς μετράει 34 συμμετοχές. Ο 27χρονος παίκτης αγωνίστηκε, επίσης, και σε εννιά παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση