Παναθηναϊκός: Παρελθόν και επίσημα ο Ουζουνίδης

Παρελθόν και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί από την Τετάρτη, 16 Μαΐου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Έλληνας τεχνικός είχε ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, και σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με την διοίκηση της ομάδας ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συζητήσει με την διοίκηση των “Πρασίνων” για τις οφειλές που υπάρχουν προς τον ίδιο και τους βοηθούς του. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του “Τριφυλλιού” οφείλει περίπου 200.000 ευρώ στον πρώην προπονητή της ομάδας. Η συνάντηση στοίχημα πως έγινε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές συμφώνησαν η αποπληρωμή του ποσού να γίνει σε αρκετές δόσεις, καθώς ο κύριος Ουζουνίδης κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Ουζουνίδη για τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Στη συνέχεια η ανακοίνωση ανέφερε ότι τις δύο πλευρές τις συνέδεσαν αρκετές δυσκολίες, ωστόσο υπήρχαν και αρκετές συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε ο κύριος Ουζουνίδης στο τιμόνι της ομάδας. Ακόμη, ανέφερε ότι η πορεία του προπονητή έχει ξεχωριστή σημασία για όλους στον σύλλογο και ότι η προσφορά του στον Παναθηναϊκό είναι αναγνωρίσιμη. Η ανακοίνωση έκλεισε με την φράση “Η Παναθηναϊκή Οικογένεια μέσα από την καρδιά της εύχεται στον κύριο Ουζουνίδη κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία”.

Έτσι, ο κύριος Ουζουνίδης μετά από ενάμιση χρόνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού θα αποτελέσει παρελθόν, με την διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται στην αναζήτηση νέου τεχνικού.

Αφήστε μια απάντηση