Παναθηναϊκός: “Παρών” ο Κουρμπέλης στο αιώνιο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο αιώνιο ντέρμπι, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 4 Μαρτίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Η ΕΠΟ όρισε ως διαιτητή τον κύριο Ευαγγέλου από τον σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Καμπούρη από τον σύνδεσμο Εύβοιας και τον Καρατζίκα από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σερί νίκες με Λάρισα, εκτός, και Λαμία, εντός, και βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Το “Τριφύλλι” την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της Λαμίας με σκορ 2-0.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετά από 23 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός ήταν να αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ αλλά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, να υπολογίζει κανονικά στον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” ξεπέρασε την θλάση που το ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά σε όλες τις προπονήσεις που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Ο Κουρμπέλης θα βρίσκεται τόσο στην αποστολή της ομάδας, όσο και στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στους μακροχρόνια τραυματίες Λουτσιάνο και Μολίνς αλλά και στον Μυστακίδη.

Ο Λουτσιάνο θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα από την Δευτέρα και θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που είναι σε δύο αγωνιστικές.

Όσον αφορά τον Μολίνς, η κατάσταση του Σουηδού επιθετικού έχει βελτιωθεί. Μετά από δύο μήνες απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Μολίνς αναμένεται να επιστρέψει σε αυτούς, και αυτός, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Επιπλέον, πρόγραμμα θεραπείας συνεχίζει να ακολουθεί ο Γιάννης Μυστακίδης. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στην Αθήνα, μετά την αρθροσκόπηση που έκανε, και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του σε δύο εβδομάδες.

Τέλος, επίσημα ανακοινώθηκε από την πορτογαλική Μπενφίκα η απόκτηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Η πώληση του Βλαχοδήμου θα φέρει στα ταμεία του Παναθηναϊκού ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων.

Αφήστε μια απάντηση