Παναθηναϊκός: Πονοκεφαλιάζει για τα μπακ ο Δώνης

Ακόμη μία δύσκολη και συνάμα περίεργη αναμέτρηση στοίχημα πως περιμένει τον Παναθηναϊκό αυτό το σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα το “Τριφύλλι” αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λάρισα για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Οι “Πράσινοι” προέρχονται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με σκορ 0-1 και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι στα ύψη. Απέναντί τους αυτή τη φορά θα βρούνε μία ομάδα που παραμένει τρεις αγωνιστικές αήττητη και αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο λόγος για την ΑΕΛ.

Σε μία σημαντική αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός θα έχει την ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Η προετοιμασία στην ομάδα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση και ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, σχεδιάζει τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού.

Ωστόσο ο κύριος Δώνης πονοκεφαλιάζει για τα μπακ του, μιας και από τον αγώνα που έπεται θα απουσιάζουν οι δύο  βασικοί. Ο λόγος για τον Ματίας Γιόχανσον και τον Εμανουέλ Ινσούα, οι οποίοι δε θα δώσουν το παρών στο παιχνίδι με τη Λάρισα.

Όσον αφορά τον Ματίας Γιόχανσον, ο 27χρονος δεξιός μπακ μεσούσης της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό σπασμό στη μέση του με συνέπεια να απουσιάσει από δύο προπονήσεις. Παράλληλα ο Σουηδός μπακ έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Από τη στιγμή που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί, ο κύριος Δώνης αποφάσισε ο ποδοσφαιριστής του να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Κυριακής.

Παράλληλα τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Εμανουέλ Ινσούα. Ο 28χρονος αριστερός μπακ αποφασίστηκε να απουσιάσει από την αναμέτρηση που ακολουθεί προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο κύριος Δώνης καλείται να βρει τους αντικαταστάτες των δύο βασικών μπακ. Τη θέση του δεξιού μπακ αναμένεται να καλύψει είτε ο Κώστας Αποστολάκης είτε ο Βαγγέλης Θεοχάρης. Στο αριστερό άκρο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθεί ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Από εκεί και πέρα, άτυχος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ο οποίος σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη κάταγμα στον καρπό του. Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους δύο μήνες και θα επιστρέψει στις προπονήσεις από το νέο έτος.

Από την άλλη, δεν αποκλείεται ο Φάουστο Τιένθα να βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας του, μιας και βρίσκεται πλέον στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Τέλος, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιό του και θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αφήστε μια απάντηση