Παναθηναϊκός: Ποντάρει σε Νάγκι ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, αφού μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες και έχει ανέβει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το “Τριφύλλι” στοίχημα πως θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στο ντέρμπι που ακολουθεί εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και σε υψηλή ένταση. Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί και το ευχάριστο για τον ίδιο αποτελεί το γεγονός ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, μιας και άπαντες πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης.

Ο κύριος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, αφού μέχρι στιγμής κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η προετοιμασία συνεχίζεται δίχως απρόοπτα και ο Έλληνας κόουτς φαίνεται πως ποντάρει αρκετά στον Ντομινίκ Νάγκι. Ο Νάγκι πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού στο ματς με τη Λάρισα την αγωνιστική που μας πέρασε και έδειξε εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Πολωνός εξτρέμ έδωσε το κάτι διαφορετικό στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και ο κύριος Δώνης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή του. Επίσης επειδή είναι γρήγορος και έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση τον θεωρεί απαραίτητο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αφού πιστεύει ότι μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Όπως όλα δείχνουν, ο Νάγκι θα παραμείνει στην αρχική ενδεκάδα και ο Γιάννης Μπουζούκης θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, στους έντεκα πρώτους θα επιστρέψουν οι Εμάνουελ Ινσούα και Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος δεν έδωσε το παρών κόντρα στη Λάρισα, λόγω καρτών, και εξέτισε τη μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Ο Αργεντινός θα πάρει φανέλα βασικού και θα αντικαταστήσει τον Χατζηθεοδωρίδη.

Ο δεύτερος ξεπέρασε πλήρως τον πυρετό που τον ταλαιπωρούσε το περασμένο διάστημα και γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο Μακέντα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και θα πάρει τη θέση του Καμπετσή.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στον αγώνα με τη Λάρισα.

Στην τελευταία προπόνηση, για προληπτικού λόγους δε μετείχε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ωστόσο θα βρεθεί κανονικά τόσο στην αποστολή όσο και στους έντεκα πρώτους.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση