Παναθηναϊκός: Προς Τουρκία ο Βιγιαφάνιες

Θέμα Βιγιαφάνιες προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό. Ο Λούκα Βιγιαφάνιες ενημέρωσε του ανθρώπους του “Τριφυλλιού” ότι δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ακόμη, ο παίκτης θεωρεί ότι έπρεπε να είχε μεγαλύτερο συμβόλαιο, ενώ επίσης και ότι όταν λειτουργούσε κανονικά η ΠΑΕ είχε αθετήσει αρκετές υποσχέσεις.

Ο ατζέντης του Αργεντίνου μέσου έχει έρθει στην χώρα μας με πρόταση από την Τουρκία για την παραχώρηση του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τούρκικη Αλάνιασπορ έχει βάλει στο στόχαστρό της, τον Βιγιαφάνιες και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 750.000 ευρώ για την απόκτησή του, ενώ το συμβόλαιο του που του προσφέρει θα φτάνει τις 800.000 ευρώ τον χρόνο.

Από την άλλη, σε συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του παίκτη, την Τρίτη, του ξεκαθάρισαν ότι ο Βιγιαφάνιες θα πουληθεί με ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο. Τις επόμενες ημέρες, η τούρκικη ομάδα θα ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της και από ότι φαίνεται το deal θα κλείσει κοντά στις 900.000 ευρώ.

Πάντως, τις επόμενες ημέρες ο Βιγιαφάνιες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, η οποία στοιχηματίζουμε πως θα βάλει ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία της.

Αφήστε μια απάντηση