Παναθηναϊκός: Πρόταση για μείωση στον Μουνιέ

Η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της, καθώς έχει απομείνει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League, και στον Παναθηναϊκό ξεκινούν σιγά-σιγά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το “Τριφύλλι”, η ομάδα αναμένεται να κινηθεί πρώτα για την ανανέωση των συμβολαίων βασικών παικτών και στην συνέχεια για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Ένα από τα ζητήματα που καίνε τους “Πράσινους” αποτελεί η παραμονή του Άντονι Μουνιέ. Επιθυμία του Μουνιέ αποτελεί η παραμονή του στην ομάδα, ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εμφανίζονται απογοητευμένοι από την συνολική του παρουσία την τρέχουσα σεζόν.

Ο Γάλλος είναι από τους πιο υψηλόμισθους στην ομάδα, ωστόσο την τρέχουσα σεζόν δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο μπορούσε καθώς έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν. Ο έμπειρος εξτρέμ κατά την διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρήθηκε τρεις φορές από θλάση.

Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός θα μπορούσε να αποτελέσει τον ηγέτη του “Τριφυλλιού” διότι διαθέτει εμπειρία, έντονη προσωπικότητα και μεγάλη ποιότητα στον τρόπο παιχνιδιού του. Όμως η χρονιά ήταν απογοητευτική για τον ίδιο κυρίως λόγω των μυϊκών τραυματισμών του.

Το συμβόλαιό του αγγίζει τις 400.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αντίρρηση να απεμπλακεί από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Μετά το τέλος της σεζόν, οι δύο πλευρές αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στόχος του Μουνιέ είναι η παραμονή του στην ομάδα και δείχνει διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την μείωση των αποδοχών του. Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός θέλει να πάρει μία τελευταία ευκαιρία και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στην ομάδα και να την βοηθήσει όσο μπορεί την νέα χρονιά.

Μάλιστα ο ίδιος αποτελεί πρότυπο επαγγελματία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ωστόσο οι περισσότεροι περίμεναν πολλά περισσότερα από αυτόν. Το θέμα του θα ξεκαθαρίσει μετά την λήξη της σεζόν όταν και θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Με τα τωρινά δεδομένα όλα τα στοιχήματα είναι ανοιχτά και η παραμονή του στην ομάδα μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Από εκεί και πέρα παρελθόν από τους “Πράσινους” θα αποτελέσουν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Έργκους Κάτσε. Το συμβόλαιο του πρώτου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να του καταθέσει νέα πρόταση συνεργασίας. Ο δεύτερος θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχει παραχωρηθεί δανεικός, μιας και το “Τριφύλλι” δεν θα κινηθεί για την ανανέωση του δανεισμού του.

Αφήστε μια απάντηση