Παναθηναϊκός: Σκέψεις για απόκτηση Μαυριά

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η ομάδα μπορεί να αποκτήσει μόνο ελεύθερους παίκτες, οι οποίοι θα είναι κάτω των 23 ετών.

Το “Τριφύλλι” στοχιματίζουμε πως έχει ξεκινήσει δειλά – δειλά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρό του και να εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Μαυριά.

Ο Μαυριάς είναι 22 ετών και κατάγεται από την Καρδίτσα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται, κυρίως, ως αριστερός εξτρέμ αλλά μπορεί να παίξει και σαν “δεκάρι” και υπό συνθήκες ως κεντρικός επιθετικός. Ο Μαυριάς είναι δεξιοπόδαρος αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει με την ίδια άνεση και το αριστερό του πόδι. Την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αγωνίζεται στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, με τον οποίο πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο νεαρός άσος έχει αγωνιστεί συνολικά σε 30 αναμετρήσεις του Απόλλωνα Λάρισας και έχει πετύχει έξι τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Ακόμη, είναι διεθνής με την Κ19 της Εθνικής Ελλάδας, με την οποία έχει αγωνιστεί σε τρεις αναμετρήσεις. Το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα Λάρισας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο νεαρός εξτρέμ πληροί τις προϋποθέσεις και αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Εξελίξεις για την υπόθεση του Μαυριά αναμένεται να υπάρξουν εντός της εβδομάδας μετά την έλευση του Νίκου Νταμπίζα.

Αφήστε μια απάντηση