Παναθηναϊκός: Στήριξη σε Δώνη, το βάρος στους παίκτες

Η αγωνιστική κατηφόρα συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό. Το “Τριφύλλι” μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ, πριν δύο αγωνιστικές, αυτή την φορά διασύρθηκε στην έδρα του Άρη από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη, ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του και τόνισε ότι θα μιλήσει με τον πρόεδρο, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, σχετικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Η συνάντηση των τριών ανδρών πραγματοποιήθηκε και τόσο ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου όσο και ο τεχνικός διευθυντής τάχθηκαν στο πλευρό του κυρίου Δώνη και τον στήριξαν απόλυτα. Οι τρεις τους συνομίλησαν για αρκετή ώρα και ανέλυσαν διεξοδικά την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κύριος Δώνης πείστηκε και άφησε στην άκρη τις σκέψεις για παραίτηση. Η παραμονή του στον πάγκο κλείδωσε και ο κύριος Αλαφούζος ζήτησε και πήρε εξηγήσεις για την άθλια αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα.

Το θέμα παραίτησης του κυρίου Δώνη ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ και ο κύριος Αλαφούζος έκανε δεκτό το αίτημα του κυρίου Νταμπίζα για την παραμονή του Έλληνα κόουτς στο τιμόνι της ομάδας.

Στη συνέχεια, ο κύριος Νταμπίζας με τον κύριο Δώνη βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές. Ο τεχνικός διευθυντής έριξε το βάρος στους παίκτες για τις εμφανίσεις τους και τους ζήτησε να βελτιώσουν άμεσα την αγωνιστική τους εικόνα. Επίσης τους έθεσε προ των ευθυνών τους και τους υπογράμμισε ότι η ομάδα θα εξακολουθεί να πορεύεται με τον Έλληνα προπονητή.

Επίσης ο κύριος Νταμπίζας τους τόνισε να τοποθετηθούν και να στηρίξουν επίσημα τον κόουτς και παράλληλα να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Το θετικό είναι ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια υπήρξε διάλογος παρά μονόλογος, ενώ οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού ανέλαβαν την ευθύνη.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του “Τριφυλλιού” ο καθένας θα στοιχημάτιζε ότι δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, ωστόσο άπαντες είναι διατεθειμένοι να αντιστρέψουν την κατάσταση και να βγάλουν αντίδραση αρχής γενομένης από το αιώνιο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (22/09).

Αφήστε μια απάντηση