Παναθηναϊκός: Στην Ξάνθη χωρίς επιθετικό

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 15η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα έναρξης στις 19:30. Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Καραντώνη, από τον σύνδεσμο Ημαθίας, να διευθύνει την αναμέτρηση. Ο κύριος Καραντώνης θα έχει βοηθούς τους Δημητριάδη, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, και Μερκενίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα θα στοιχηματίζαμε πως δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να έχει να γευτεί την χαρά της νίκης σχεδόν δύο μήνες. Σε περίπτωση που ηττηθεί από την Ξάνθη θα κλείσει δύο μήνες χωρίς νίκη. Τελευταία νίκη που πέτυχε ο Παναθηναϊκός ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το “τριφύλλι” προέρχεται από βαριά εκτός έδρας ήττα, από τον ΠΑΟΚ με 4-0. Οι “πράσινοι” μετά από 14 αγωνιστικές βρίσκονται στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Ακόμη, τα εκτός έδρας παιχνίδια αποτελούν μία από τις “αχίλλειες πτέρνες” της ομάδας καθώς σε επτά αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Από την άλλη η Ξάνθη, προέρχεται και αυτή από ήττα εκτός έδρας εναντίον της Λάρισας με 1-0. Η Θρακιώτικη ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Η Ξάνθη τα έχει βρει “σκούρα” εντός έδρας, αφού σε επτά αναμετρήσεις έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το τελευταίο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι αυτό του Καμπέσας. Ο Καμπέσας στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από αυτή. Οι ενοχλήσεις αυτές θα του στερήσουν, λογικά, την συμμετοχή του από την κυριακάτικη αναμέτρηση. Επίσης, απών θα είναι και ο Μολίνς καθώς συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας. Έτσι, ο Ουζουνίδης θα κατεβάσει την ομάδα του πάλι χωρίς καθαρό επιθετικό αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Λουτσιάνο, που συνεχίζει την θεραπεία του. Από την άλλη θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Μολέδο, Σιλά, Μουνιέ και Κότσαρης καθώς οι τέσσερις ποδοσφαιριστές κάνουν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αφήστε μια απάντηση