Παναθηναϊκός: Στο Βέλγιο για περαιτέρω εξετάσεις ο Μολίνς

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Γερμανία, και συγκεκριμένα στο Μόναχο, όπου και ακολουθούσε πρόγραμμα αποκατάστασης, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς και τους προσαγωγούς.

Ωστόσο, στην Γερμανία η κατάσταση του τραυματισμού του δεν βελτιώθηκε και ο 29χρονος επιθετικός αποφάσισε να μεταβεί στο Βέλγιο, και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες, όπου θα εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό τις επόμενες δέκα ημέρες.

Όλοι στον Παναθηναϊκό περιμένουν ότι στο Βέλγιο ο Μολίνς θα ξεπεράσει σταδιακά τον τραυματισμό του και δεν θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Σε περίπτωση που η κατάσταση του τραυματισμού του δείξει σημάδια βελτίωσης, τότε ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον επόμενο μήνα.

Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την επιστροφή στην ενεργό δράση του Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε υποστεί ρήξη χιαστού, ωστόσο η αποθεραπεία του βρίσκεται στο τελικό στάδιο και την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Λουτσιάνο, όπως όλα δείχνουν, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που είναι σε τρεις αγωνιστικές.

Ακόμη, όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την θλάση που αντιμετώπιζε στον δεξιό δικέφαλο και αναμένεται να αυξήσει την ένταση των προπονήσεων. Πάντως, ο Κουρμπέλης δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση που ακολουθεί, για το πρωτάθλημα της Super League, εναντίον της Λαμίας, και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι σε δύο εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση