Παναθηναϊκός: Συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα Ινσούα και Κουρμπέλης

Από την στιγμή που δεν θα διεξαχθεί η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, λόγω της ανακοίνωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, για επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις προπονήσεις τους.

Στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη 14 Μαρτίου, οι παίκτες της ομάδας, αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στη συνέχεια ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, τους έβαλε να κάνουν ασκήσεις ταχυδύναμης και ισορροπίας. Έπειτα τους χώρισε σε δύο γκρουπ και ακολούθησε πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε ο Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση. Ο Μολίνς μετά από εντολή του γιατρού της ομάδας παρέμεινε κλινήρης στο σπίτι του.

Επίσης, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Εμάνουελ Ινσούα, Δημήτρης Κουρμπέλης και Γιάννης Μυστακίδης. Οι δύο πρώτοι έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν αλλά ο κύριος Ουζουνίδης στοιχηματίζουμε πως δεν θέλει να βιαστούν να επιστρέψουν στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο διάστημα δεν έχει κάποια επίσημη αγωνιστική υποχρέωση. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League. Τέλος, όσον αφορά τον Όμρι Άλτμαν, ο Ισραηλινός επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία. Ο Άλτμαν αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, για να κάνει την επέμβαση στους χιαστούς του.

Από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποια αγωνιστική δραστηριότητα το ερχόμενο διάστημα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση με την Σπάρτη. Το φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου, στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας”, και θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας. Ο αγώνας θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τέλος, σε συνάντηση που είχε ο μάνατζερ του Λουτσιάνο με την διοίκηση του Παναθηναϊκού τέθηκε το θέμα των οφειλών προς τον παίκτη. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε κάποια συμφωνία, καθώς συμφώνησαν ο Λουτσιάνο να πάρει ένα μέρος από τα δεδουλευμένα. Πάντως, λόγω του μεγάλου συμβολαίου που έχει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Αφήστε μια απάντηση