Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρείται από ίωση ο Καμπετσής

Στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, στην οποία το “Τριφύλλι” επικράτησε με 1-3 και πανυγήρισε την τρίτη του συνεχομένη νίκη, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, στο 54ο λεπτό έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Αργύρη Καμπετσή και στη θέση του πέρασε τον Νίκο Βέργο.

Ο Έλληνας προπονητής δεν προέβη σε αυτή την κίνηση επειδή ήθελε να ξεκουράσει τον νεαρό φορ ή εξαιτίας του ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του αλλά επειδή ο Καμπετσής ζήτησε από μόνος του να γίνει αλλαγή.

Ο 19χρονος, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα σε επίσημο ματς,  αισθάνθηκε πρόωρη κόπωση και ζήτησε να βγει. Μετά το τέλος του αγώνα σε εξετάσεις που του έγιναν στα αποδυτήρια διαπιστώθηκε ότι αγωνιζόταν με πυρετό.

Όπως ήταν λογικό δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή με το πούλμαν, για να μην κολλήσει κάποιον συμπαίκτη του, αλλά μετέβη οδικός στην Αθήνα. Με το που έφτασε στην πρωτεύουσα οδηγήθηκε απευθείας στο νοσοκομείο “Υγεία” για να εξετασθεί από τον παθολόγο κύριο Πολιτάκη.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Καμπετσής ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία ωστόσο βρίσκεται στο αρχικό της στάδιο. Αυτό συνεπάγεται ότι ο νεαρός επιθετικός τις επόμενες ημέρες θα μείνει κλινήρης στο σπίτι του και δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις.

Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα αξιολογεί καθημερινά την κατάστασή του και ο ίδιος στοιχηματίζουμε πως θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό. Με τα τωρινά δεδομένα αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο.

Από εκεί και πέρα τις επόμενες ημέρες ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας καθώς είναι αρκετά κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού σε δύο εβδομάδες αγωνίστηκε σε τέσσερα ματς.

Αφήστε μια απάντηση