Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μουνιέ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα χρονιά τον Αντονί Μουνιέ. Ο ακραίος επιθετικός θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο η παραμονή του δεν είναι ακόμη σίγουρη.

Αυτή τη περίοδο ο Γάλλος πραγματοποιεί τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πατρίδα του. Με την επιστροφή του στη χώρα μας, που θα γίνει μέσα στην εβδομάδα, θα γίνει συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να μιλήσει για το μέλλον του.

Ο ίδιος θα στοιχημάτιζε κανείς πως φαίνεται θετικός στο να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στους “Πράσινους”, με την προϋπόθεση όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ να ομαλοποιηθούν.

Από την άλλη το “Τριφύλλι”, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πριν λίγες ημέρες του είχε προτείνει μείωση αποδοχών και ταυτόχρονη ανανέωση του συμβολαίου του 30χρονου παίκτης, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το μόνο που του πρότειναν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι να υπάρξει μία διαφοροποίηση στο τρόπο πληρωμής του συμβολαίου του. Επιπλέον τον ρώτησαν εάν είναι διατεθειμένος να μετατεθούν ορισμένες δόσεις του τρέχοντος συμβολαίου του.

Δεν του κατατέθηκε ούτε επέκταση της συνεργασίας αλλά ούτε και μείωση των ετήσιων απολαβών του.

Με την έλευση του Μουνιέ στην Ελλάδα και τη συνάντηση που θα έχει με ανθρώπους της διοίκησης θα ξεκαθαριστεί η παραμονής του στην ομάδα. Πάντως, τόσο ο προπονητής, Γιώργος Δώνης, όσο και ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, θέλουν να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ.

Την περασμένη σεζόν, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε 19 φορές στο πρωτάθλημα της Super League και σημείωσε τρία τέρματα και τέσσερις φορές στο Κύπελλο Ελλάδας όπου πέτυχε δύο γκολ.

Αφήστε μια απάντηση