Παναθηναϊκός: Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Μολέδο και Διούδη

Ο Παναθηναϊκός, των χιλίων προβλημάτων, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς αντιμετωπίζει, για την επανέναρξη της Super League, τον Πλατανιά. Το “Τριφύλλι” υποδέχεται την ομάδα της Κρήτης την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Η ΕΠΟ όρισε τον κύριο Ζαχαριάδη, από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, να διευθύνει το ματς. Ο κύριος Ζαχαριάδης θα έχει βοηθούς τους Σίπκα, από τον σύνδεσμο Πέλλας, και τον κύριο Χατζηνάκο, από τον σύνδεσμο Δράμας.

Το τέλος του πρώτου γύρου βρήκε τον Παναθηναϊκό στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Μάλιστα, οι “Πράσινοι” έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από την, εντός έδρας, αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, έχουν πάνω από δύο μήνες να κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών, ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ξάνθη, εκτός έδρας.

Από την άλλη, ο Πλατανιάς συνεχίζει να είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς. Στην τελευταία της αναμέτρηση, η ομάδα της Κρήτης, γνώρισε την ήττα, εντός έδρας, από τον ΠΑΟΚ με 0-1. Ο Πλατανιάς θα στοιχημάτιζε κανείς πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Στην προπόνηση της Πέμπτης ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε τον Διούδη να εγκαταλείπει το πρόγραμμα που ακολουθούσαν οι τερματοφύλακες. Ο Έλληνας τερματοφύλακας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι και συνέχισε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο. Ο Διούδης θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Διούδης δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση που ακολουθεί, με τον Βλαχοδήμο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Ακόμη, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αντιμετωπίζει, από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, ένα ελαφρύ διάστρεμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση