Παναθηναϊκός τεσσάρων αστέρων

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, από τον Λεβαδειακό, και πραγματοποίησε μία από τις καλύτερές του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς διέλυσε την Κέρκυρα με το ευρύ 4-0. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά για φέτος που ο Παναθηναϊκός σημειώνει πάνω από δύο γκολ. Σκόρερ για το “Τριφύλλι” ήταν οι Δώνης, Άλτμαν, Γιόχανσον και Λουντ. Με την νίκη του αυτή, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Πέτυχε από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός είχε από τα πρώτα λεπτά τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Η Κέρκυρα από την άλλη, δεν απείλησε σε ελάχιστα σημεία της αναμέτρησης την εστία του “Τριφυλλιού”.  Στο 8ο λεπτό το σουτ του Ινσούα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Γιαννακόπουλου. Στο 16ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια, τροφοδότησε τον Δώνη και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 33ο λεπτό οι Χίλιεμαρκ, Δώνης και Γιόχανσον συνεργάστηκαν άψογα και ο τελευταίος με σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Δώνη έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννακόπουλος. Με το σκορ στο 2-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ωστόσο, η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε από πλευράς Κέρκυρας. Στο 46ο λεπτό ο Τουράμ έκανε το σουτ αλλά ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 58ο λεπτό μετά από γύρισμα του Λουντ, ο Δώνης έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 66ο λεπτό το σουτ του Βιγιαφάνιες κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 70ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Λουντ και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γιαννακόπουλο και πέτυχε το 3-0. Στο 73ο λεπτό ο Γιαννακόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ που επιχείρησε ο Βιγιαφάνιες. Στο 79ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε το γύρισμα, αλλά ο Σπίνουλας πρόλαβε τελευταία στιγμή τον απερχόμενο Δώνη. Στο 89ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες βρήκε υπέροχα τον Άλτμαν και αυτός με κεφαλιά σημείωσε το 4-0.

Δείτε τα τέρματα που σημείωσε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κέρκυρα

Αφήστε μια απάντηση