Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή ξεκινάει η εποχή Δώνη

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού ωστόσο η ΠΑΕ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την πρόσληψή του. Αυτό οφείλεται τόσο στις γενικότερες καθυστερήσεις που υπάρχουν στη διοίκηση όσο και σε κάποιους όρους του συμβολαίου του που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμα.

Όμως όλα αυτά στοιχηματίζουμε πως θα κλείσουν θετικά το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Προς τα τέλη της εβδομάδας ο Έλληνας προπονητής θα υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι διάρκειας τριών ετών, και θα επιστρέψει στην ομάδα αυτή τη φορά ως τεχνικός της. Αφού πρώτα πέσουν οι υπογραφές στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου.

Ως γνωστόν, ο 48χρονος εδώ και ένα μήνα έχει συμφωνήσει να αναλάβει τις τύχες των “Πρασίνων”. Για τον λόγο αυτό πριν λίγες ημέρες αρνήθηκε πρόταση της Ζάμαλεκ, ομάδα της Αιγύπτου, η οποία του κατέθεσε μία αρκετά συμφέρουσα προσφορά.

Του πρότεινε να αναλάβει το σύλλογο για δύο χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν το 1,75 εκατομμύρια ευρώ. Σε περίπτωση που τη δεχόταν θα λάμβανε άμεσα το ποσό των 700.000 ευρώ. Ωστόσο, ο κύριος Δώνης θέλοντας να τιμήσει και με το παραπάνω την υπόσχεση που είχε δώσει στον Παναθηναϊκό την αρνήθηκε.

Όπως όλα δείχνουν, την Παρασκευή ξεκινάει η εποχή Δώνη στον Παναθηναϊκό.

Αφήστε μια απάντηση