Παναθηναϊκός: Τον έσωσε ο Μόλινς

Ούτε σε αυτή την αγωνιστική κατάφερε ο Παναθηναϊκός να επικρατήσει σε εκτός έδρας αναμέτρηση. Αυτή τη φορά ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον Ατρόμητο. Σκόρερ του “τριφυλλιού” ήταν ο Μόλινς. Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση στο Περιστέρι, η οποία ωστόσο συνδυάστηκε με αρκετά διαιτητικά λάθη. Με την ολοκλήρωση της δωδέκατης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς.

Προηγήθηκε ο Ατρόμητος, ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός

Στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα του αγώνα. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε αρκετά τον Παναθηναϊκό με την έναρξη της αναμέτρησης. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ντιγκινί έβγαλε κάθετη στον Ντάουντα οποίος μπήκε μόνος του στην περιοχή του “τριφυλλιού” και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία. Ο Καμπέσας επιχείρησε το σουτ από δεξιά όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 14ο λεπτό ο Ντιγκινί έβγαλε μόνο του τον Βασιλακάκη, με το σουτ του τελευταίου να περνάει πάνω από την εστία του Διούδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Κουτρουμπής έκανε λάθος στην άμυνα, ο Ντάουντα έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε το σουτ όμως ο Διούδης απομάκρυνε εντυπωσιακά. Στο 29ο λεπτό ο Άλτμαν μπήκε στην περιοχή και ο Χατζηισαϊας τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μόλινς και έκανε το 1-1. Με το σκορ αυτό οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ατρόμητος. Ο Μάντσον δοκίμασε το πόδι του από μακριά όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη. Στο 68ο λεπτό ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Κυβρακίδης ανέτρεψε τον Λουντ και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για 20 λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός και έτσι παρέμεινε το 1-1.

Αφήστε μια απάντηση